Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Uw uitnodiging

Ik ben al 51 en heb nog steeds geen uitnodiging ontvangen.

U krijgt de eerste uitnodiging als het onderzoekscentrum bij u in de buurt staat. U kunt de eerste uitnodiging krijgen op uw 50e, 51e of 52e. Vanaf het jaar waarin u 76 wordt krijgt u geen uitnodiging meer.

Ik heb geen uitnodiging gekregen. Hoe kan dit?

U krijgt alleen een uitnodiging als u bij de gemeente staat ingeschreven. De gemeente geeft uw naam, adres en geboortedatum aan ons door. Staat u niet ingeschreven bij een gemeente? Dan krijgt u geen uitnodiging.

Ik sta wel ingeschreven, maar heb geen uitnodiging ontvangen. Wat moet ik doen?

U kunt contact met ons opnemen. De uitnodigingen worden per straat/wijk verstuurd (op postcode). Wij kijken graag voor u na wanneer uw postcodegebied aan de beurt is.

Ik ben mijn uitnodiging kwijt. Wat moet ik doen?

Het is geen probleem als u de uitnodiging kwijt bent. U kunt contact opnemen met de informatielijn om te vragen wanneer uw afspraak staat.

Ik ben verhuisd. Wat moet ik doen?
U hoeft niets te doen. U hoeft ons dus ook geen adreswijziging te sturen. We krijgen uw gegevens van de gemeente waar u staat ingeschreven. U moet er alleen voor zorgen dat u in de nieuwe gemeente staat ingeschreven. Kloppen de gegevens niet? De screeningsorganisatie kan u in dat geval niet verder helpen. Neem dan contact op met uw gemeente.

Ik heb een uitnodiging voor het onderzoek gekregen, maar ik ben verhinderd (vakantie e.d.).
U kunt uw afspraak telefonisch verzetten of afzeggen. Als u terug bent van vakantie kunnen we een nieuwe afspraak maken in uw gemeente of in de regio indien het onderzoekscentrum dan verplaatst is.