Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Mededeling over afspraken borstkanker

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op maandag 1 juli 2019

Door de vernieuwing van ons planningssysteem was het niet mogelijk om afspraken te maken en/of te verzetten. Op dit moment zijn we hard bezig om de geplande afspraken zo goed mogelijk te laten doorgaan, afspraken waar mogelijk te verzetten en de gewenste locatie in te plannen waar u langs wilt komen.

Door de vernieuwing van het systeem en een volle planning van de afspraken kan het voorkomen dat uw afspraak geannuleerd wordt, de afspraak later plaatsvindt dan u gewend bent of dat u moet uitwijken naar een andere locatie. Wij hopen op uw begrip hiervoor en hopen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Onze excuses voor het ongemak.