Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Sigrid Baas nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Algemeen geplaatst op dinsdag 16 april 2019

Met ingang van 29 april is mevrouw mr. S. (Sigrid) Baas benoemd als voorzitter ad interim van de Raad van Bestuur van Bevolkingsonderzoek Zuid-West te Rotterdam. Zij zal samen met de heer drs. W.W.J. (Wolfert) Spijker de Raad van Bestuur gaan vormen.

Mevrouw Baas heeft in haar loopbaan brede ervaring opgedaan in diverse sectoren. Zij is ervaren op het gebied van veranderprocessen, strategische HR en het sturen en financieel gezond houden van (middel)grote organisaties. De Raad van Toezicht heeft in mevrouw Baas een betrokken, evenwichtig en kundig bestuurder herkend.