Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Bevolkingsonderzoek borstkanker: deel uw ervaringen

Algemeen geplaatst op dinsdag 12 februari 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid-West nodigt vrouwen die de afgelopen 12 maanden in Leiden of Leiderdorp e.o. hebben meegedaan aan het bevolkingsonderzoek borstkanker uit om over hun ervaringen te vertellen. Dit groepsgesprek vindt plaats op dinsdagavond 5 maart, locatie: zorgcentrum Roomburgh in Leiden.

Het groepsgesprek gaat niet alleen over het borstonderzoek zelf. Het gaat ook over hoe de vrouwen zijn ontvangen, wat zij van de informatie vonden, en van het contact met de laboranten. Door hierover te vertellen, komt Bevolkingsonderzoek Zuid-West te weten welke punten van verbetering er zijn. De deelnemers hoeven het gesprek niet voor te bereiden. Het gaat om de eigen ervaringen.

Het gesprek wordt geleid door een onafhankelijke gespreksleider. Medewerkers van Bevolkingsonderzoek Zuid-West (zoals laboranten of medewerkers van de informatielijn) zijn erbij aanwezig. Zij doen niet mee aan het gesprek. Zij luisteren alleen maar.

Meedoen?
Wilt u meedoen aan het gesprek en heeft u (nog) geen uitnodiging hiervoor ontvangen? Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Bevolkingsonderzoek Zuid-West, afdeling Kwaliteit: 088 - 248 21 13.