Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Inwoners van Zederik en Leerdam naar Bevolkingsonderzoek Midden-West

Algemeen geplaatst op dinsdag 18 december 2018

Woont u in Zederik of Leerdam? Dan ontvangt u vanaf 1 januari 2019 uw uitnodigingen voor uw bevolkingsonderzoek naar kanker niet meer van ons, maar van onze collega’s van Bevolkingsonderzoek Midden-West. Uw nieuwe gemeente Vijfherenlande gaat namelijk bij de provincie Utrecht horen. En dat is het werkgebied van Bevolkingsonderzoek Midden-West. Vianen viel al onder het werkgebied van Midden-West.

Bevolkingsonderzoek Midden-West heet de inwoners van Zederik en Leerdam van harte welkom!

Wat verandert er voor u?
Woont u in Leerdam of Zederik en wilt u een afspraak willen maken of verzetten voor het borstonderzoek? Dan belt u vanaf 1 januari 2019 met de informatielijn van Bevolkingsonderzoek Midden-West: 088 - 266 90 00. U kunt daar ook terecht met vragen over de bevolkingsonderzoeken baarmoederhalskanker en darmkanker.

In Nederland zijn er vijf organisaties die elk in een eigen regio de bevolkingsonderzoeken naar kanker uitvoeren. Deze vijf organisaties werken hetzelfde, dus inwoners van Zederik en Leerdam zullen niet veel merken van deze verandering. Hun gegevens zullen volgens de Algemene Verordening Gegevenbescherming worden overgedragen van Bevolkingsonderzoek Zuid-West naar Bevolkingsonderzoek Midden-West.

Meer informatie over Bevolkingsonderzoek Midden-West?
Kijk op www.bevolkingsonderzoekmidden-west.nl