Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Reacties en klachten

Wij doen ons best om het bevolkingsonderzoek darmkanker zo goed mogelijk uit te voeren. U kunt ons helpen met het verbeteren van de kwaliteit. Laat ons weten hoe u het onderzoek heeft ervaren. Al uw ervaringen, opmerkingen, vragen of suggesties zijn welkom. Als u niet tevreden bent over het bevolkingsonderzoek horen wij dit ook graag.

Hoe kunt u reageren?

Stuur ons uw reactie over deelname aan het bevolkingsonderzoek darmkanker. Dat kan via het online reactieformulier dat u in het linkermenu vindt. Als u uw persoonlijke gegevens invult, kunnen we u een antwoord geven.

U kunt uw reactie ook melden bij onze klachtenfunctionaris op werkdagen via telefoonnummer
088 248 2129. Hier kunt u ook telefonisch een reactieformulier aanvragen.

U kunt uw reactie ook naar ons mailen: klachtenfunctionaris@bevolkingsonderzoekzuid-west.nl.

Vertrouwelijk
Wij nemen alle reacties in behandeling. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Klachtencommissie en klachtenreglement
Bevolkingsonderzoek Zuid-West heeft een klachtenregeling. Vindt u dat wij uw klacht niet naar tevredenheid hebben opgelost? U kunt uw klacht voorleggen aan de Raad van Bestuur van Bevolkingsonderzoek Zuid-West. Als u niet tevreden bent met het oordeel van de Raad van Bestuur kunt u uw klacht indienen  bij de landelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen.  

Privacy
Bevolkingsonderzoek Zuid-West werkt volgens het Landelijk Privacyreglement Bevolkingsonderzoeken. U kunt bezwaar maken tegen het gebruiken van uw gegevens en het uitwisselen van informatie. Zie onder Documenten rechts op deze pagina.