Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Afspraak informatie

U wilt uw afspraak wijzigen? Neem contact met ons op via onze afsprakenlijn:
088 248 20 00 (maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur).

U kunt ook uw afspraak via het internet wijzigen: http://www.bevolkingsonderzoekzuid-west.nl/borstkanker/afspraak-via-internet

Eenmalig afmelden
Doet u deze ronde niet mee? U kunt zich eenmalig afmelden door de achterzijde van de uitnodiging in te vullen en gratis op te sturen naar Bevolkingsonderzoek Zuid-West. U ontvangt over 2 jaar een nieuwe uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker.

Definitief afmelden
Wilt u nooit meer meedoen aan het bevolkingsonderzoek borstkanker? U kunt zich definitief afmelden. Op de achterzijde van uw uitnodiging staat een afmeldformulier. Vul dit formulier in, geef aan dat u niet meer uitgenodigd wilt worden en stuur het gratis op naar Bevolkingsonderzoek Zuid-West. U kunt ons ook bellen. We sturen u op verzoek een afmeldformulier.

Formulier ondertekenen
Vergeet niet uw handtekening te zetten. Zonder uw handtekening kunnen wij uw definitieve afmelding niet verwerken in ons systeem.

Toch weer meedoen?
Heeft u zich definitief afgemeld, maar u wilt later toch weer meedoen? Dat kan. U kunt zich altijd weer bij ons aanmelden. Wij zijn te bereiken via de informatielijn: 088 248 20 00.