Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Borstonderzoekscentrum Rochussenstraat verhuisd

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op dinsdag 20 november 2018

Deze maand is het borstonderzoekscentrum aan de Rochussenstraat in Rotterdam verhuisd. Het borstonderzoekscentrum is nu gevestigd aan Groenendaal 219, in het centrum van de stad. Cliënten die voorheen voor hun tweejaarlijks borstonderzoek naar de Rochussenstraat gingen, heten we nu welkom aan Groenendaal.

Toplocatie
De nieuwe locatie aan Groenendaal is een verbetering in diverse opzichten. Zo is het centraler gelegen, nabij de Kubuswoningen en de Bibliotheek Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ook is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Daarnaast is het onderzoekscentrum zeer goed toegankelijk voor vrouwen in een rolstoel of scootmobiel. Aan de inrichting is veel aandacht besteed; Bevolkingsonderzoek Zuid-West heet de cliënten aan Groenendaal welkom in een aangename ruimte en prettige atmosfeer.

Het borstonderzoekscentrum aan Groenendaal is ook voorzien van een nieuwe type mammograaf. Dit apparaat is uitgebreid getest door laboranten en cliënten en kwam daarbij als beste uit de bus.

Het borstonderzoekscentrum aan Groenendaal is een van de vijftien (mobiele) borstonderzoekscentra die verspreid over Zuid-Holland en Zeeland operationeel zijn.